En hilsen fra Oshadhis grunnlegger

Her kommer en hilsen fra Oshadhis grunnlegger:

Kjære kunder, De store medisinske ekspertene i den vediske høykulturen i India, som allerede visste om eteriske oljer, kalte det medisinske planteriket for Oshadhi, som betyr «lysbærer» eller «promoterer av livskraften». Selv i gamle tider har medisinske planter blitt sett på som bærere av intelligens som utløser forskjellige transformasjoner gjennom sollys: et veldig sant konsept hvis man tenker på fotosyntese og eteriske oljer som kommer ut av denne prosessen. Disse eteriske oljene er svært energiske stoffer, som er til fordel for menneskene på mange måter.

Eteriske oljer fra Oshadhi kommer stort sett fra enten viltvoksende, økologisk dyrkede eller konvensjonelt dyrkede planter, uten bruk av kunstgjødsel, ugressmidler, plantevernmidler eller soppmidler.

I mange år har vi, med direkte kontakt med bønder på alle kontinenter, søkt samarbeid med produsentene av eteriske oljer som er villige til å hjelpe ved å behandle jorda med omhu, elske plantene sine og vise respekt for naturen. Dermed gir de sitt bidrag til en vennligere og sunnere planet til fordel for nåværende og fremtidige generasjoner. Å velge eteriske oljer i henhold til kvalitet og renhet, og ikke fra perspektivet med høyest mulig utbytte, er vårt engasjement. Vi tror at dette er veien å gå og kan endre mye.

Hilsen Dr. Malte Hozzel

Legg igjen en kommentar