Hva er Cellsalt?

Cellsalt Nr 7 Magnesium Phosphoricum

Cellsalt, også kjent som vevssalt eller Schüssler-salt, er mineraler som finnes naturlig i menneskekroppen. De ble utviklet av den tyske legen Wilhelm Heinrich Schüssler på 1800-tallet, og brukes i homeopati for å støtte kroppens naturlige funksjoner og fremme helse og velvære.


Hvordan fungerer Cellsalt?

Teorien bak cellsalt er at de hjelper til med å gjenopprette balansen av mineralsalter i cellene, noe som kan støtte kroppens evne til å helbrede seg selv. De brukes til å behandle en rekke plager, inkludert stress, søvnproblemer, fordøyelsesproblemer og hudproblemer. Hvert type cellsalt har sine egne spesifikke bruksområder og fordeler.

Cellsaltmineralene er utspedd på en måte som gjør at de direkte tas opp via munnslimhinnen og videreføres til vev og blodomløp. Cellene kan ta opp disse innen kort tid. Nr. 7 kan få en enda raskere virkning ved å ta 10-20 tabletter i en kopp med varmt vann og drikke sakte, noe som gir en smertelindrende og avslappende effekt innen kort tid.

Ulike typer Cellsalt

Det finnes 12 grunnleggende cellsalt, hver med sin egen unike sammensetning og terapeutiske bruk:

 1. Calcium fluoratum: For bein og tenner, samt hud og bindevev.
 2. Calcium phosphoricum: For beinheling, anemi og generell styrke.
 3. Ferrum phosphoricum: For betennelser og infeksjoner.
 4. Kalium chloratum: For slimhinner og avgiftning.
 5. Kalium phosphoricum: For nervesystemet og mental tretthet.
 6. Kalium sulfuricum: For avgiftning og hudproblemer.
 7. Magnesium phosphoricum: For muskler, kramper og nervøsitet.
 8. Natrium chloratum: For væskebalanse og fordøyelsesproblemer.
 9. Natrium phosphoricum: For syre-base balansen og fordøyelsen.
 10. Natrium sulfuricum: For avgiftning og fordøyelsesproblemer.
 11. Silicea: For hud, hår og negler, samt immunforsvaret.
 12. Calcium sulfuricum: For hudproblemer og avgiftning.


Bruk av Cellsalt

Cellsalt kan tas i form av tabletter som suges eller løses opp i vann. Doseringen kan variere avhengig av individuelle behov og helsetilstander. Mange brukere finner det nyttig å ta cellsalt daglig som en del av deres helse- og velvære-rutine.


Fordeler med Magnesium phosphoricum

Magnesium phosphoricum, ofte kalt cellsalt nr. 7, er spesielt kjent for sine egenskaper til å lindre kramper og muskelspenninger. Den kan også bidra til å redusere stress og fremme avslapning, noe som gjør den til et populært valg for de som opplever stressrelaterte plager.


Vitenskapelig Bakgrunn og Brukererfaringer

Selv om det finnes begrenset vitenskapelig forskning på effekten av cellsalt, er det mange brukere som rapporterer positive erfaringer med bruken av dem. Disse erfaringene kan være verdifulle å inkludere i bloggen, gjerne med personlige historier eller vitnesbyrd fra kunder som har hatt nytte av produktene.


Sikkerhet og Bivirkninger

Cellsalt regnes generelt som trygge å bruke, med få eller ingen bivirkninger. Det er imidlertid alltid viktig å konsultere med en helsepersonell før man begynner med en ny behandlingsform, spesielt for personer med underliggende helseproblemer eller som tar andre medisiner.


Konklusjon

Cellsalt tilbyr en naturlig og skånsom måte å støtte kroppens helse på. Med sine mange fordeler og minimale risiko for bivirkninger, kan de være et verdifullt tillegg til en helhetlig tilnærming til velvære.

Kjøp Cellsalt her:
https://natur-helse.no/produkt/cellsalt-nr-7-magnesium-phosphoricum

Legg igjen en kommentar