Introduksjon av nyansatte Hanne

Jeg heter Hanne og er nyansatt i Natur & Helse! Vi styrker teamet i Natur & Helse, derfor passer det for meg å nå ta del i den daglige driften av butikken. Vi to kaller oss Uss2, og vi skal drive Natur & Helse sammen fremover. Dette betyr at framover vil begge to være kontaktpersoner, og være de som svarer på telefon, mail også videre.

Jeg er tidligere blomsterdekoratør, og elsker eteriske oljer og dufter, blomster og dyr. Naturen er en viktig bit av livet mitt. Nå har jeg startet på Aromaterapiskolen for å få mer kunnskap om faget. Jeg var også så heldig å få være med Bjarne på et 10-dagers kurs med Oshadhi i Provence i mai 2019, hvor vi lærte om Oshadhis drift – Malte Hozzel er grunnleggeren av Oshadhi, og med mottoet «passion for the nature» har han full respekt for naturen og hva den gir oss.

Ha en fin høst, alle sammen – bruk naturen!

Legg igjen en kommentar