Vil du høre litt om eteriske oljer- jeg vil gjerne fortelle….

Jeg vil gjerne fortelle litt om eteriske oljer, baseoljer,hva massasje gjør for sjel, sinn og kropp, hydrolater ,vår iq-qi krem som hjelper deg mann eller dame bla i overgangsalderen, ellers litt om hva vi selger i nettbutikken til Natur og Helse. vi har agentur på alle eteriske oljer , baseoljer, hydrolater, massasjeoljer , romsprayer , aloe-vera geler fra Oshadhi- bærekraftig og av meget høy kvalitet! «Passion for the nature» som eier, grunder og naturmann Malte Hozzel sier …. Siden coronaen begynner «å slippe taket» så ønsker jeg og ta opp igjen tråden med å reise rundt til dere, om dere er e vennegjeng (helst over 5 stk), et lag eller en forrening så kan jeg fylle kurven min med godsaker fra naturen , å komme på besøk . ( kan ikke være alt for langt unna) Jeg er nå uteksaminert som Aromaterapaut hos Gry Fosstvedt, så jeg kan gi gode råd og tips! Jeg har også noe kunnskap iht bruk av oljer på dyr . Natur og Helse har nå base i Åsgårdstrand , dere må gjerne komme hit enten for å hente varer eller ta komme flere så ta kan jeg fortelle , dere kan lukte og prøve produkter . Bruk naturen – det gjør noe med deg !!! Ring meg gjerne om det er spørsmål eller om dere vil ha meg på besøk ….. 🙂 mvh Hanne tlf 97655899.

Legg igjen en kommentar